• стационарни +86 027-83630190
Wuhan Zani packagings co,.ltd

Въведени са няколко общи вида хартиени кутии и структури

Време за освобождаване: 2020-11-13 10:19:42  Хитове: 47

        От материала на кутията за опаковане, общата опаковка, пластмасовата кутия, металната кутия, дървената кутия и т.н., тук се съсредоточаваме върху дизайна и прилагането на много широк набор от видове хартиени кутии и структури.Процесът на формиране на хартиена кутия е да се изреже картона, да се огъва линията след формоване или свързване, свързване, облицоване.

        Според различните материали, кашоните могат да бъдат разделени на гофрирани кутии, кутии с бяла дъска, картонени кутии и т.н.

        В зависимост от различните форми, може да се раздели на квадратна картонена опаковка, кръгла картонена кутия, многоъгълна картонена опаковка, оформена картонена опаковка и т.н.

        В съответствие с пропорционалната връзка между отворената повърхност на опаковката и други повърхности, ако отворената повърхност е малка, тя се нарича " тубуларен " опаковане; Ако отворената повърхност е голяма, тя се нарича " Тип диск " Пакет.

        Общата структура на картонената опаковка е картонената опаковка, която се отнася до картонената опаковка с задната част на капака и кутията заедно.Опаковката от капачка се отнася до картонена опаковка, чийто капак и корпус са направени от две картонени парчета.Преносима опаковка се отнася до картонена опаковка с дръжка върху горната част на картонената опаковка.Теглен тип хартиена кутия се отнася до фиксирана структура хартиена кутия, подобна на чекмедже.

        В промишленото производство, в зависимост от това дали кутията може да се сгъне след формоване, тя се разделя на фиксирана картонена опаковка и сгъваема картонена опаковка.Първият е използването на венерически материал, който ще бъде свързан към монтажната дъска, известен също като " картонена опаковка " След като е оформил обвивката на кутията неподвижна и не може да бъде сгъната.Сгъващата кутия, която може да бъде сгъната, за да се спести съхранението и транспортното пространство, когато съдържанието не е опаковано, е един от най-широко използваните опаковки на хартия.


предишен: Сгъване на няколк...

Следващия: No